Bloemsierkunst Van der Steeg

Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel Strijen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Boskade 5 Kaart
Plaats
3291 AC  Route Strijen
Telefoon
078 674 1411
E-Mail
info@bloemsierkunstvdsteeg.nl
Website

Informatie

Bloemsierkunst van der Steeg is al sinds 1927 gevestigd in Strijen. Ooit begonnen als kwekerij en uitgegroeid tot specialist in bloemen, kamerplanten en speciaal bloemwerk als bruidsboeketten en rouwboeketten. Met een winkeloppervlakte van 1000 m2 bieden wij daarnaast ook een ruim aanbod in binnen-en buitenpotten en woonaccessoires. Ons creatieve team denkt graag mee in het samenstellen van een boeket, plant-pot combinatie of het afstemmen van accessoires om uw woonkamer nog gezelliger en stijlvoller in te richten. Het team Met het gezellige en creatieve team in onze winkel in Strijen doen wij elke dag weer ons uiterste best om jou blij te maken met de mooiste bloemen. Al onze mensen zijn opgeleid tot bloemist en bezitten de nodige vakkennis voor het maken van een boeket, bruidsboeket of rouwboeket of iets creatiefs met leuke woonaccessoires voor in huis.

Bloemsierkunst Van der Steeg is gevestigd op Boskade 5 . Het volgende wordt aangeboden: Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel In Strijen zijn er 1 andere Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Bloemenabonnement, Binnenplanten, Bloeiende planten, Buitenplanten, Groene planten, Kamerplanten, Bloempotten, Decoratieartikelen, Keramiek, Kunstbloemen / zijdebloemen, Bloemstukken, Boeketten, Bloemen / Snijbloemen, Bruidsboeketten, Glaswerk, Afscheid, Bruiloft, Rouw, Verjaardag, Rouwboeket.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Bloemsierkunst Van der Steeg

Give stars

Openingstijden

ma t/m vr:Gesloten tussen 12:30 en 13:30

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel
0786741411 078-674-1411 +31786741411

Kaart Boskade 5

Loading map...